Het werken met hoogwerkers, telescoopkranen, verreikers en zeker ook klimtechnieken behoren tot onze specialiteiten. Klimtechnieken zijn nodig voor bomen die niet bereikbaar zijn met een machine en worden uitgevoerd met materialen die speciaal zijn ontworpen voor het werken in bomen..
Hoogwerkers worden meestal ingezet bij het snoeien van bomen als het gaat om grote aantallen die  bereikbaar zijn voor deze machines.
Telescoopkranen en verreikers worden vaak ingezet als het gaat om risicovolle, grote bomen, vooral als die helemaal ingepakt staan ( b.v. door bebouwing, beplanting, hekwerk, vijvers etc.).

Tot onze klantenkring  behoren zowel particulieren als bedrijven, maar ook gemeentes en instellingen.

img_0030Het werkgebied is in principe landelijk maar speelt zich voornamelijk af in heel Noord-Brabant, een deel van Limburg en een stukje van België.

Ook veel hoveniers maken gebruik van de diensten van ons boomverzorgingsbedrijf.

Als u een beroep op ons doet komen wij eerst op locatie kijken zodat wij een goed beeld kunnen vormen van de potentièle opdracht. Binnen een week, maar vaak sneller(eventueel meteen), is de opdrachtgever in het bezit van een geheel vrijblijvende offerte.